GouGou tarjoaa monipuolista tietoa urheilulajeista ja liikunnasta. Voit tutustua uusiin lajeihin, löytää inspiraatiota omaan harrastamiseen tai jakaa kokemuksia muiden harrastajien kanssa. Tarjolla on vinkkejä niin aloittelijoille kuin aktiivisemmillekin liikunnan ystävillä.

Treeni x3

Eipä ollut suunnitelmissa, mutta tuli tänään vedettyä kolme eri treeniä! Aamupäivällä sitä tuttua voimistelutreeniä: kärrynpyöriä, kieppiä, kässäreitä ja puolivolttia ja loppuun pidemmät venyttelyt. Venytellessä oli huippua kun kaveri avusti ja sai venytyksen tuntumaan ihan eri tavalla.

Päivätreeni oli Kuntoportin crosstraining-tunti, joka on toiminnallista harjoittelua eri pisteillä suorittaen. Yksi tehtävä liike oli yhden jalan burpee, joka kaikessa rankkuudessaan oli ihan mahtava! Syke nousi ja hiki virtasi!

Illaksi ukkonen väistyi ja ilma selkeni joten olihan sitä pakko joku treeni käydä tekemässä ulkonakin! Lähdin vain kävelemään, mutta kärsivällisyys ei riittänytkään hitaaseen tahtiin ja oli pakko vaihtaa rentoon hölkkään :D Lyhyt ja leppoisa lenkki oli hyvä loppuverryttely päivän muille treeneille :)